SSL Certifikat? Skriv ut

• ssl, ssl certifikat, säker anslutning, krypterad anslutning
  • 0

SSL står för (Secure Sockets Layer)
Det är att all information som webläsaren och hemsidan är krypterad.

OBS! Kryptering betyder inte att er hemsida blir säkrare.
Bara att trafiken till och från hemsidan är krypterad.

Om du använder wordpress så kan sidan fortfarande bli hackad genom sql injections eller att dom kommer på ert lösenord

Läs mer om hur du säkrar wordpress här

Hur skaffar man ett ssl certifikat?

Vår server har något som heter Let's Enkrypt det är ett gratis ssl certifikat som förnyas var tredje månad.
Du loggar in på kontroll panelen där ska det finnas en knapp som heter Let's Enkrypt Tryck där och välj med eller utan www.

Om du inte vill behöva oroa dig om ssl certifikatet så säljer vi Comodo certifikat för 500 kr för 3 år.
Kontakta oss på info@weconnect.se eller ring oss på 0526-66066